Sedert een aantal jaren zamelen de Lionsclubs en de voedselbanken Douwe Egberts waardepunten in.

Het totaal aantal ingeleverde punten wordt door Douwe Egberts omgezet in pakken koffie waardoor de voedselbanken in staat zijn hun klanten een behoorlijk aantal keren per jaar te voorzien van een pak koffie.

U kunt het hele jaar door sparen.

In Meppel, Hoogeveen en Havelte e.o. worden punten ingezameld in verschillende supermarkten en ook in veel kerken kunt u in de maand december uw punten inleveren.
Let u op de dozen met daarop de logo’s van Douwe Egberts en van Voedselbanken Nederland.

Spaart u ook mee?

 

Image result for RTV DrentheHome 

Actie voedselbank in samenwerking met RTV Drenthe en de Lions Meppel: op zaterdag 11 december 2021 vindt er een inzamelactie plaats bij de twee AH supermarkten en bij de beide Jumbo’s in Meppel.

Ook in Hoogeveen en Zuidwolde vindt deze actie plaats in 14 supermarkten en 2 drogisterijen, hier in samenwerking met RTV Drenthe, Diaconie Zuidwolde, Soroptimisten en Rotary.

U kunt tijdens de actie een extra product (of extra producten) kopen voor de voedselbank.

Van harte bij u aanbevolen!

 

I.v.m. weer geen Nijmeegse vierdaagse heb ik voor mijzelf een andere sportieve uitdaging bedacht. Ik ga van Meppel naar Rotterdam lopen,  177 kilometer maar liefst.

En hoe mooi is het, vooral in de huidige situatie waarin ze het extra goed kunnen gebruiken, om hiermee geld in te zamelen voor de regionale voedselbank.

Wil je graag steunen? Doneren, delen alles wordt gewaardeerd!

https://www.doneeractie.nl/voedselbank-zuidwest-drenthe/-58013

 

Groeten Sean Oosterveen